وقت سفارت کانادا

وقت سفارت کانادا

برای شناخت نحوه گرفتن وقت سفارت کانادا باید بدانید که ، اگر متقاضی سفر به کشور کانادا هستید . باید بدانید که گرفتن وقت این سفارت به منظور مصاحبه نمی باشد بلکه فقط به منظور انگشت نگاری و ثبت هوییت شماست پس مهمترین چیز کامل و بی نقص بودن مدارک به شمار می رود .

 زیرا ملاک اصلی برای اکسپت یا ریجکت شدن درخواست شما مدارک شماست ! مدارک ارسالی باید کامل، دقیق ، بروز و گویای کامل وضیعت فرد متقاضی  باشد و افسر ویزا را متقاعد نماید که شخص متقاضی واجد شرایط ویزا کانادا است. همچنین این کشور در حال حاضر در ایران سفارتخانه ندارد و ایرانیان متقاضی می بایست برای انگشت نگاری و ثبت هویت خود از یکی از سفارتخانه های این کشور در یکی از شهرهای آنکارا ، استانبول ، دبی ، ابوذبی یا باکو وقت بگیرند .

وقت سفارت کانادا

برای اطلاعات بیشتر ثبت نام ویزای کانادا یا ویزای تضمینی کانادا با گروه اسکای لاین تماس بگیرید(4 -02122119951)

*** خدمات ویزای تضمینی کانادا در حال حاضر قابل ارائه به متقاضیان عزیز می باشد ***

فرایند اخذ وقت سفارت کانادا :

درخواست حضوری ثبت نام ویزا کانادا:

در این روش متقاضی پس ازآماده کردن و پر کردن فرمهای برای ثبت نام می تواند به یکی از سفارتخانه های کانادا مراجعه کرده و ومدارک خود را جهت ثبت نام تحویل دهد.

در این روش ثبت نام وجه واریزی سفارت باید از طریق یکی از شعب بانک گارانتی در ترکیه واریز شود و فیش واریزی ضمیمه ی مدارک باشد

پس از انجام امور ثبت نام و انگشت نگاری ، متقاضی یک شماره از کارگزاری سفارت دریافت کرده و پیگیری های بعدی از طریق همین کد صورت می گیرد. در این حالت جواب ویزای متقاضی از طریق ایمیل برای او ارسال می گردد.

جهت درخواست وقت سفارت کانادا به صورت حضوری، شخص باید برای انجام انگشت نگاری و تحویل مدارک خود به سفارت کانادامراجعه کند و امکان ارسال مدارک وجود ندارد

لازم است بدانید که انجام این کار حداکثر 1 ساعت طول میکشد .پس از تحویل مدارک، سفارت پاسپورت را به شما بازگرداده و تا آماده شدن جواب ویزا میتوانید به ایران بازگردید.

درخواست آنلاین ثبت نام ویزا کانادا :

درخواست آنلاین وقت سفارت کانادا هم کاملاً شبیه به درخواست حضوری میباشد و تنها فرقشان این است که در درخواست های آنلاین به جای اینکه متقاضی مدارک خود را به صورت دستی تحویل سفارت دهد، به صورت آنلاین آنها را در سایت رسمی سفارت کانادا آپلود میکند

پس از تکمیل مراحل ثبت نام به صورت آنلاین، شخص تا 30 روز زمان دارد که برای انجام انگشت نگاری به یکی از مراکز وک مراجعه کند و مراحل ثبت نام را به پایان برساند و منتظر جواب بررسی درخواست ویزا بماند

فرآیند وقت سفارش از کانادا در شرکت اسکای لاین به علت داشتن مزایا نسبت به روش کاغذی به صورت آنلاین انجام می شود .ابتدا باید ترجمه ی تمامی مدارک مورد نیازطبق چک لیست را برای ما ارسال کنید . پس از یک هفته تا ده روز ثبت نام شما در سفارت مورد نظر انجام می شود و پرینت کانفیرم به شما داده می شود ، پس از آن حداکثر یک ماه مهلت دارید تا برای انگشت نگاری به یکی از سفارت خانه های کانادا در زمان دلخواه خود مراجعه کنید .

مزایای روش آنلاین به روش کاغذی یا دستی :

در روش آنلاین اگر در مدارک شما ایراد یا نقصی وجود داشته باشد ، این فرصت به شما داده می شود تا مدارک خود را کامل و یا تصحیح نمایید ، اما اگر نحوه ی درخواست ویزای شما به صورت کاغذی یا دستی باشد چنین فرصتی را ندارید و در صورت وجود کوچکترین مشکل یا خطا ریجکت می شوید در روش آنلاین جواب درخواست شما بسیار زودتر از روش کاغذی اعلام خواهد شد.

مدارک مورد نیاز برای گرفتن وقت سفارت کانادا :

  • مدارک شناسایی : پاسپورت جدید با حد اقل یک سال اعتبار،کپی تمام صفحات پاسپورت و پاسپورتهای قدیمی
  • ترجمه ی شناسنامه ، عکس رنگی 4*3 با زمینه روشن
  • مدارک دارایی : اسناد منگوله دار یا غیر منگوله دار مانند مبایعه نامه ، قرارداد پیش خرید و .. ، گواهی بانکی از حسابهای سپرده و ... گردش حساب سه ماه و یا شش ماهه
  • Application formتکمیل و تایید فرم درخواست ویزا
  • Family information تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی
  • گواهیهای اشتغال به تحصیل یا کار ( در صورت وجود(
  • مدارک کاری متقاضی : گواهی اشتغال به کار ، فیش حقوقی ، حکم کارگزینی ، فیش بازتشستگی ، حکم بازنشستگی و..
  • مدارک دعوت کننده ، در صورت وجود، شامل : دعوتنامه با تاریخ و امضا ، نام کامل، تاریخ تولد ، آدرس و شماره تلفن فرد ، نسبت شخص با شما ، کپی کارت اقامت دعوت کننده ، سند ملکی و گواهی کاری دعوت کننده و ...
  • رزرو هتل وبلیط ( اختیاری(
  • ترجمه سند ازدواج ( اختیاری(

لازم به ذکر است که تمامی مدارک فارسی که به سفارت تحویل میدهید باید از طریق دارالترجۀ رسمی ترجمه شوند و تایید دادگستری باشند

نکات مهم درباره ی تکمیل مدارک :

  • مدارک شما به طور کلی باید نشانگر برگشت شما به ایران باشد . باید افسر مربوطه را متقاعد کنید که در موقع مقرر کانادا را ترک خواهید کرد.
  • باید نشان دهید که توان مالی لازم را برای هزینه های مربوط به سفر و مدت زمان اقامت در کانادا را دارید.
  • فرد قانون مندی هستید و سوابق جنایی ندارید.
  • در صورت نیاز معاینات پزشکی را انجام دهید.
  • توجه داشته باشید که هرچه مدارک شما کاملتر باشد شانس پذیرش بیشتر می شود.

گرفتن وقت از سفارت کانادا از ترکیه :

می باشد VAC کارگزار سفارت کانادا در ترکیه شرکت لازم است بدانید از نظر بهتر ویزا دادن هیچ فرقی بین درخواست های آنکارا و استانبول نیست، زیرا تنها یک کنسولگری در مورد درخواست ها تصمیم گیری میکند.

هیچ فرقی بین درخواست روادید کانادا از آآنکارا و استانبول وجود ندارد ولی بدلیل نبود پرواز روزانه برای آنکارا، متقاضیان حداقل 2 شب و 3 روز باید در آنکارا اقامت داشته باشند در صورتی که انجام کارهای درخواست روادید شما حداکثر یک ساعته تمام می شود

لازم به ذکر است که پرواز تهران به استانبول و استانبول به تهران در یک روز وجود دارد و متقاضیان صبح وارد استانبول می شوند و همان شب می توانند به ایران بازگردند پس استانبول گزینه هوشمندانه تری نسبت به آنکارا است

متقاضیان پس از ثبت نام، بین روزهای دوشنبه تا جمعه بین ساعات 8:30 تا 16:30 با مدارک کامل خود به آدرسهای زیر مراجعه کنند.

آدرس سفارت کانادا ( VAC ) در آنکارا :  

Kavaklıdere Mahallesi Atatürk Bulvarı no : 154 Çankaya / Ankara, Turkey  

آدرس سفارت کانادا ( VAC ) در استانبول :

Cumhuriyet Caddesi Kök Apt. No:193 Sisli /, Istanbul, Turkey 

گرفتن وقت از سفارت ابوظبی :

می باشد VFS GLOBAL در حال حاضر کارگزار رسمی سفارت کانادا در ابوظبی

آدرس سفارت کانادا در ابوظبی :

Canada Visa Application Centre VFS (GCC) LLC, Office MO2, Mezzanine Floor, Silver Wave Building, Mina Road, Abu Dhabi

مراجعه به سفارت برای انگشت نگاری :

پس از تکمیل ثبت نام ، 1 ماه فرصت دارید تا به سفارت مراجعه کنید . پس از انجام انگشت نگاری در سفارتخانه باید منتظر جواب باشید . که معمولا بین 1هفته الی 3 ماه ممکن است به طول بیانجامد .

افراد معاف از انگشت نگاری سفارت :

  • افراد بالای 80 سال و کمتر از 14 سال
  • افرادی که ویزای مهاجرتی دارند
  • افراد مقیم کانادا و یا دارای پاسپورت کانادایی
  • افرادی که در حین درخواست ویزای کانادا هستند
  • دیپلماتها و افرادی دولتی

پیکاپ ویزا درصورت مثبت بودن جواب سفارتخانه :

اگر جواب سفارتخانه به شما مثبت باشد ، تا یک ماه فرصت دارید پاسپورت را به آنها تحویل دهید تا مهر ویزا بر روی آن بخورد به این فرآیند پیکاپ گفته میشود .

برای پیکاپ کانادا روزهای یکشنبه و چهارشنبه هر هفته امکان پرواز وجود دارد که حداکثر تا ساعت 11 روز قبل پرواز باید مدارک و پاسپورتتان را تحویل اسکای لاین بدهید.

 

در صورت نیاز به هرگونه مشاوره با مشاوران اسکای لاین از طریق شماره تلفن های 4-22119951 تماس حاصل فرمایید.

جهت اخذ وقت سفارت و یا پیکاپ پاسپورت با مشاوران ما تماس بگیرید.

 


کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت مربوط به شرکت خدمات مسافرتی و جهانگردی اسکای لاین می باشد.

هرگونه کپی برداری بدون درج منبع غیر مجاز خواهد بود